Prodaja ekskluzivne moderne vile s bazenom, centar Dubrovnik

Galerija

Prodaja ekskluzivne moderne vile s bazenom, centar Dubrovnik

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
4
Površina
145m2
Površina okućnice
145m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-214

Video

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
4
Kupaonice
4
Površina
145m2
Površina okućnice
145m2
Cijena
Na upit
ID Code :
K-214

Opis

Ekskluzivno iz ponude izdvajamo luksuznu vilu s bazenom u centru Dubrovnika!

Ova moderna vila s bazenom i ljetnom kuhinjom nalazi se u naselju Gruž na samo 3 km od povijesnog dijela grada Dubrovnika. Zbog svoje povlaštene lokacije i blizine svih sadržaja, predstavlja atraktivnu destinaciju kako za život tako i za turistički najam. Lokacija je idealno povezana sa svim dijelovima grada.

S ukupnom površinom od impresivnih 316 m2, glavna kuća smještena na posjedu nudi potpuni luksuz i udobnost. Na lijepo raspoređenih 95 m2 prostora prizemlja, nalazi se prostrani dnevni boravak s velikom kuhinjom, blagovaonicom, spremom i kupaonicom. Šarmantno potkrovlje skriva četiri udobne spavaće sobe, a nedostatak svjetlosti učinkovito je riješen instalacijom velikih Vulix krovnih prozora.

Prostrano dvorište od 145 m2 smješteno je u prednjem dijelu kuće, dok je središnji dio dvorišta rezerviran za bazen koji je idealno mjesto za druženje i opuštanje u ljetnim mjesecima. Osim bazena, sadržaj vile dodatno upotpunjuje teretana, a tu je i dodatni prostor koji se može oplemeniti ljetnom kuhinjom i saunom.

Kamena vila je okružena visokim zidom koji osigurava privatnost tijekom boravka. Pristup do vile je jednostavan automobilom, a u garaži površine 26 m2 postoji mogućnost parkiranja dva automobila, a opremljena je i punjačem za električna vozila. Vlasnik je prilikom uređenja vile pazio na detalje i funkcionalnost prostora, a sam prostor uređen je u minimalističkom stilu.

Ova luksuzna nekretnina nudi vrhunski standard življenja, predstavljajući savršenu kombinaciju modernog dizajna i funkcionalnosti, uz naglasak na udobnost i ekskluzivnost.

VILA S BAZENOM / DUBROVNIK / PRODAJA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Komunalije
Voda
Struja
Asfaltni put
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Solarni paneli
Blizina sadržaja
Park
Fitness
Sportski centar
Pošta
Banka
Vrtić
Trgovina
Škola
Javni prijevoz
Blizina mora
Ostalo
Terasa
Kamena kuća
Započeta gradnja
Godina izgradnje
2023 godina
Tip kuće
samostojeća
Novogradnja
Parking
Parkirna mjesta
2
Garaža
Vrt
Bazen
Vrtna kućica
Tehnika
Portafon
Alarmni sustav

Pošalji upit

Karta