Renovirana vila u srcu Dubrovnika

Galerija

Renovirana vila u srcu Dubrovnika

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
5
Ukupno katova
3
Površina
172m2
Cijena
950.000
ID Code :
K-51

Detalji

Transakcija
Na prodaju
Sobe
5
Spavaće sobe
5
Ukupno katova
3
Površina
172m2
Cijena
950.000
ID Code :
K-51

Opis

Libertas Homes iz svoje brižno i odgovorno kreirane ponude nekretnina ponosno i ekskluzivno izdvaja nedavno renoviranu kamenu vilu smještenu u samom srcu stare gradske jezgre Dubrovnika!

Nalazi se u blizini Katedrale i crkve Sv.Vlaha i kao da to nije dovoljno, samo je nekoliko koraka od Straduna, jedne od najljepših i najromantičnijih ulica Svijeta, po mnogim relevantnim izvorima. S jedne strane je neposredna blizina značajnih i dragocjenih kulturnih znamenitosti, s druge tu su i restorani, kulturna događanja, poseban duh življenja na toj poziciji, dok s druge strane vlada u samome tom zdanju apsolutni mir, tišina i privatnost jedne manje, tihe i malo prolazne ulice.

Nedavno obnovljena vila, s pet raznovrsnih etaža koje se prostiru na 172 m2 korisnog stambenog prostora, predstavlja vrhunsku kombinaciju šarma starog Dubrovnika (kameni detalji, klasično stubište, izvorni otvori i persijane uz ostalo) i sve udobnosti modernog života (centralni sustav grijanja i hlađenja, medijski sustav, moderni aparati itd.).

U prizemlju je smješteno predsoblje i prva od kupaonica s odvojenom praonicom. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, a jedna od njih se koristi kao radna soba. Drugi kat odlikuje svakako glavna spavaća soba, manja spavaća soba, trenutno korištena kao garderoba, te glavna kupaonica. Treći kat predstavlja prostor za komforan i lagodan dnevni suživot s ambijentalnim boravkom i blagovaonicom, vrhunski opremljenom kuhinju, te galerijom na kojoj se nalazi biblioteka, te još jedna soba i kupaonica.

Sve u svemu, očiti aduti ove jedinstvene vile prevladavaju i svrstavaju ovu nekretninu u ekskluzivne, pa i unikatne, s obzirom na izrazitu rijetkost na svjetskoj TOP prepoznatoj i priznatoj lokaciji i idealno je rješenje za Vaš ljetni dom u "Biseru Jadrana" Dubrovniku

Adaptirana kamena vila u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika / PREMIUM NEKRETNINA

Prikaži višePrikaži manje

Karakteristike

Prikaži kao
Prodano
Ostalo
Godina zadnje adaptacije
2010 godina
Broj etaža
3
Tip kuće
u nizu
Komunalije
Gradski vodovod
Telefon
Klima uređaj
Gradska kanalizacija
Dozvole
Građevinska dozvola
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Tehnika
Portafon
Kabelska televizija
Alarmni sustav
ADSL

Pošalji upit

Karta